Haszontalan dolgok


Közeledik a karácsony, és egyre többet kell gondolni az ajándékozásra. Ez nekem egyáltalán nem kenyerem. Borzasztó vagyok ebben, és általában az utolsó pillanatra marad a beszerző körút. De most hogy új környezetbe vetődtem, izgalmas dolog körbekémlelni a boltokban, bár nehéz értelmes dolgokat találni a nagy vásárlási dömpingben. Íme pár példa a kínálatból.

Ha valakit örömmel tölt el Mitch vagy Brad feszes popsijának látványa, amint kikandikál a félig megivott teás/sörös/vizes pohárból, az még szólhat és beszerzem neki az "Ivócimborákat".



Ha a legények látványa nem derítené fel a potenciális ajándékozandót, azoknak nagyon kedves meglepetés lehet az "Őrült macskás asszony" kifestő könyvecske, mely rengetes ötletes szituációt tartalmaz, amelyben a lány a macskákat választja a nagybetűs élet helyett. Vagy éppen Brad randija helyett..


Én is inkább az otthoni színezgetésre szavazok.
De láthatóan az árukapcsolás is működik, hiszen a színező előtt egy macskás bögre szerepel, aki titokban színes fürdőnadrágokról álmodik... Lehet ezt még fokozni. A színes gombolyagra pedig úgy tűnik nem fordítottam elég figyelmet az üzletben, most meg már esélytelen hogy rájöjjek a rendeltetésére.
A jól tanuló diák (köszönöm az autokorrekciónak hogy kétszer is dik-re javította a diák szót...) baba.
Sajnos ez a gyermek igencsak lemaradt a tanulással, talán Észak-Koreában rakták össze szorgos kezek, mert ő még hisz a szocializmusban, és a Szovjetunió feltámadásában.
De az is lehet hogy direkt retró-baba, remélem a boldog tulajdonosa nem ez alapján megy majd földrajz érettségire.

A politika viharaiban megkeseredettekre is gondoltak a gyártók. "Politikai hűtőgél" (?) azoknak akik demokraták.
Ha USA, akkor a dagadt unikornisz és az egyéb túlsúlyos állatok sem hiányozhatnak a polcokról.

Ezen felül még rengeteg őrült, vicces és teljességgel haszontalan dolgot kínál a vadkapitalizmus, majd ha megint túltelítődök, megint közzéteszek egy ilyen haszontalan és szórakoztatásra szánt posztot.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Brugge

Gent

Párizs